Adatvédelem PDF Nyomtatás E-mail

Kérjük, figyelmesen olvassa el adatkezelési elveinkről szóló nyilatkozatunkat, mert az alábbi információkat az MVK Zrt. minden olyan esetben alkalmazza, ha Ön meglátogatja az általa üzemeltetett oldalakat, illetve kapcsolatba lép az információs e-mail címmel. Amennyiben Ön e szolgáltatásainkat használja, magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbiakat:

Általános feltételek

  1. Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy előzetes tájékoztatás alapján a szolgáltatást akár részben, akár egészben megváltoztassa, vagy megszüntesse.
  2. Az üzemeltető karbantartás vagy egyéb célból időlegesen szüneteltetheti a szolgáltatást.
  3. Az üzemeltető nem felel azokért a károkért, amelyek a web-oldalakkal összefüggésben, azok működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, adattovábbítási késedelemből erednek, illetve az adatok, információk bárki által történő illetéktelen megváltoztatásával következnek be.
  4. Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel a felhasználók magatartását illetően, de fenntartja a jogot arra, hogy az internetes etika ellen vétőt minden előzetes értesítés nélkül törölje, illetve lehetősége szerint kizárja a szolgáltatás használatából.

A weboldalakon megjelent tartalom

  1. Az MVK Zrt. által üzemeltetett oldalakon megjelentetett információk, képek és grafikák és adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.
  2. Az MVK Zrt. szolgáltatásain keresztül lehetőséget biztosít felhasználói számára, hogy kinyilvánítsák véleményüket, esetenként korlátozva a fórumban megjelentetett hozzászólásokat. Az MVK Zrt. Projektigazgatósága nem vállal felelősséget ezekért a véleményekért.

Adatkezelési elveink

Személyes adatok:

A MVK Zrt. oldalain történő regisztráció során személyes adatokat kérhetünk Öntől (pl. név, cím, e-mail cím, telefonszám, érdeklődési kör, stb.). Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személy(ek) részére nem adjuk át.
Böngésző típus/operációs rendszer:
A weboldalak látogatása során nem regisztráljuk böngészőjének típusát, valamint az Ön által használt operációs rendszer típusát sem.

Hogyan kezeljük az adatokat?

Az MVK Zrt. Projektigazgatósága az adatokat az 1992. évi LXIII. Törvény (Adatvédelmi törvény) 3. §. (1) bekezdése a) pontja és (2) bekezdés a) pontja alapján kezeli. Az adatkezelés bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban történik. Az MVK Zrt. Projektigazgatóság illetékes szervezeti egysége gondoskodik adatainak biztonságáról, valamint megtette azokat a technikai intézkedéseket és kialakította azokat az eljárási szabályokat, amelyek az adatvédelmi törvény, valamint az egyéb hatályos jogszabályok adat- és titokvédelmi rendelkezéseinek érvényre juttatásához szükségesek. Az MVK Zrt. Projektigazgatósága az Ön írásbeli kérése alapján adatait bármikor módosítja, illetve törli
A fent említett adatokat statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan összesítve szolgáltatásfejlesztési célokra felhasználhatjuk, azonban ebben a formában sem hozzuk nyilvánosságra.

Adatok felhasználása

A felhasználó által megadott adatokat az MVK Zrt. az alábbi célokra használja:
* a felhasználó részére speciális hírlevelet juttassunk el, az általa megadott e-mail címére;
** a felhasználót értesítsük az MVK Zrt. weboldalain történt fejlesztésekről, szolgáltatásaink bővüléséről;

 
Share
Új Szechenyi tervEuMagyarország megújul